Palliatieve Zorg De Oase wordt helemaal vernieuwd

03 November 2023 Actua nieuws

Palliatieve Zorg De Oase verhuist tijdelijk naar de eerste verdieping van Blok C. Dat is nodig om onze palliatieve eenheid volledig te kunnen vernieuwen. 

De Oase wordt de volgende weken helemaal opgesmukt. Alles wordt opnieuw geschilderd en behangen. Voorts wordt het meubilair helemaal vernieuwd.

Met de werken willen we De Oase niet alleen eigentijdser maar ook huiselijker maken. Het is immers belangrijk dat onze gasten hier op een zeer comfortabele en aangename manier kunnen verblijven. De werken starten woensdag 8 november. En dus verhuizen onze gasten naar een tijdelijke palliatieve eenheid op C1. 

Doorlopende zorg en comfort voorop in tijdelijk onderkomen

Op C1 werd de voorbije dagen alles in gereedheid gebracht om patiënten en hun families op een comfortabele manier te kunnen ontvangen. We zorgen er ook voor dat onze patiënten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de verhuis. De kamernummers blijven hetzelfde, waardoor patiënten en familie zich snel kunnen thuisvoelen in hun nieuwe omgeving. We hopen rond Kerst naar onze vertrouwde en vernieuwde plek te kunnen terugkeren. 

Ziekenhuis in verandering

Na Materniteit, Pediatrie, Intensieve Zorgen, Fysiotherapie, Klinisch Labo, Urgentiegeneeskunde is De Oase de zevende dienst in ons ziekenhuis die een grondige metamorfose ondergaat. Met deze vernieuwingen investeren we niet alleen in meer comfort maar ook in een betere kwaliteitszorg.