02 363 12 11

Wie zijn we?

Bij ons  werken momenteel  drie fulltime cardiologen dr Malakzadeh, dr  Ryshten en dr Visser, zij verzorgen onderzoek en behandeling van de in ons ziekenhuis opgenomen patiënten en doen daarnaast dagelijks consultaties op afspraak. Voor mensen die liever buiten kantooruren komen bestaat de mogelijkheid om een afspraak op de dinsdagavond te maken (hiervoor moet u  wel rekening houden met een extra toeslag)

      

Malakzadeh

Rhysten

Visser

  • Dr Malakzadeh en dr Ryshten plaatsen ook pacemakers en dr Visser doet de coronarografieën en Pci’s van de patiënten uit ons ziekenhuis (dit vindt plaats in de VU Brussel in Jette).

Temmerman De Vuyst
  • Hiernaast  zijn er  twee parttime cardiologen werkzaam: dr Temmerman en dr de Vuyst die beide enkele dagdelen per week  consultaties verrichten.

+AZH_8055
  • Zuster Paula is verpleegkundige gespecialiseerd in het begeleiden van hartfalen patiënten. Dit gebeurt in nauwe samenspraak met de eigen cardioloog.

+AZH_8063

+AZH_8065

+AZH_8074
  • De hartfunctielaboranten Dirk, Steven en Katrien verzorgen de  ekg’s, fietsergometrieën en holteronderzoeken.
+AZH_8050 +AZH_8044

neda (2)             

+AZH_8057
  • Voor het maken van afspraken en het betalen van de kosten kunt u terecht bij onze secretaresses: Nadia, Evelyn, Neda en Belgin.