02 363 12 11

Vacature arts specialist psychiatrie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij willen een kwalitatieve en veilige brede basiszorg aanbieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Om deze visie dagelijks uit de dragen samen met onze 850 enthousiaste medewerkers en ruim 115 artsen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Psychiatrie.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een erkend

voltijds ARTS SPECIALIST in de PSYCHIATRIE  m/v 

Beschrijving van de dienst:

  • U bent samen met de huidige 2 voltijdse psychiaters verantwoordelijk voor de PAAZ (30 bedden), de psychogeriatrische revalidatiedienst (20 bedden), de psychiatrische daghospitalisatie (6 stoelen) alsook voor de spoedgevallen, de ambulante opvolging en de liaison. 

Wij zoeken volgend profiel:

  • Wij zoeken een arts specialist in de psychiatrie die erkend is in België. Ook laatstejaars artsen in opleiding komen in aanmerking voor deze vacature.
  • Wij zoeken een gedreven en dynamische collega om de dienst verder uit te bouwen samen met de andere collega’s,  waarbij de kans wordt geboden eigen interesses verder uit te diepen.
  • Een therapieopleiding is een meerwaarde
  • Ook  kennis van de Franse taal is een meerwaarde

Wij bieden:

  • Een voltijdse functie op basis van een zelfstandigenstatuut
  • Een contract van onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden
  • Werkzaam in associatieverband met duidelijke dienstafspraken met mogelijkheid van poolsysteem
  • Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten

Voor meer informatie m.b.t. deze functie kan je contact opnemen met Dr. Elke Haest, Medisch Directeur,via e.haest@sintmaria.be of 02 363 61 65, of Dr. Aad Bosmans, Medisch Diensthoofd Psychiatrie, via a.bosmans@sintmaria.be of 02 363 65 42.

Kandidaturen met CV worden, voor 9 november 2018, gericht aan:
Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. B. Van Butsele, Voorzitter Medische Raad.


Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u expliciet dat u het beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens hebt gelezen en stemt u ermee in dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de daarin gedefinieerde beginselen en procedures. - Meer weten?

Bezorg ons langs deze weg uw kandidatuur met CV 
of per post naar AZ Sint-Maria vzw, t.a.v. Algemene Directie - Ziekenhuislaan 100 - 1500 Halle.