02 363 12 11

Vacature arts specialist psychiatrie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 344 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.  Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst Psychiatrie.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een erkend

voltijds ARTS SPECIALIST in de PSYCHIATRIE  m/v 

Beschrijving van de dienst:

  • U bent samen met de huidige 2 voltijdse psychiaters verantwoordelijk voor de PAAZ (30 bedden), de psychogeriatrische revalidatiedienst (20 bedden), de psychiatrische daghospitalisatie (6 stoelen) alsook voor de spoedgevallen, de ambulante opvolging en de liaison. 

Wij zoeken volgend profiel:

  • Wij zoeken een arts specialist in de psychiatrie die erkend is in België. Ook laatstejaars artsen in opleiding komen in aanmerking voor deze vacature.
  • Wij zoeken een gedreven en dynamische collega om de dienst verder uit te bouwen samen met de andere collega’s,  waarbij de kans wordt geboden eigen interesses verder uit te diepen.
  • Een therapieopleiding is een meerwaarde
  • Ook kennis van de Franse taal is een meerwaarde

Wij bieden:

  • Een voltijdse functie op basis van een zelfstandigenstatuut
  • Een contract van onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden
  • Werkzaam in associatieverband met duidelijke dienstafspraken met mogelijkheid van poolsysteem
  • Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. B. Van Butsele, Voorzitter Medische Raad.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?