02 363 12 11

Vacature arts specialist pneumologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij willen een kwalitatieve en veilige brede basiszorg aanbieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Om deze visie dagelijks uit de dragen samen met onze 850 enthousiaste medewerkers en ruim 115 artsen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst pneumologie.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een erkend

voltijds PNEUMOLOOG m/v

Beschrijving van de dienst:

  • Het team bestaat momenteel uit 2 voltijdse pneumologen die instaan voor een poliklinische en opname activiteit van patiënten met internistische pathologie.
  • De dienst pneumologie beschikt over een slaaplabo, zuurstofconventie en poliklinische activiteit met bronchoscopie en longfunctieonderzoek   

Wij zoeken volgend profiel:

  • Een  gedreven en dynamisch collega om de dienst mee uit te bouwen samen met de andere collega’s, waarbij deze de kans krijgt eigen interesse verder uit te diepen.
  • Een in België erkend pneumoloog met bijzondere bekwaming in slaapstudies en ergospirometrie  

Wij bieden jou:

  • Een contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 18 maanden
  • Een fulltime functie met één recupdag per week
  • Werkzaam als zelfstandig specialist in dienstverband, met duidelijke dienstafspraken
  • Samenwerking in associatieverband met poolsysteem
  • Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten samen met de andere internisten gastro-enterologen en geriaters

Voor meer informatie mbt deze functie kan u contact opnemen met Dr. Elke Haest, Medisch Directeur, via e.haest@sintmaria.be of 02 363 61 65, of met het medisch diensthoofd, Dr. Tine Vandenberghe, via m.vandenberghe@sintmaria.be of 02 363 66 22.

Kandidaturen met CV worden, voor 9 november 2018, gericht aan:
Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. B. Van Butsele, Voorzitter Medische Raad.


Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u expliciet dat u het beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens hebt gelezen en stemt u ermee in dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de daarin gedefinieerde beginselen en procedures. - Meer weten?

Bezorg ons langs deze weg uw kandidatuur met CV 
of per post naar AZ Sint-Maria vzw, t.a.v. Algemene Directie - Ziekenhuislaan 100 - 1500 Halle.