02 363 12 11

Vacature arts specialist geriatrie of algemeen internist

Het AZ Sint-Maria is een modern en dynamisch ziekenhuis, gelegen in het mooie stadje Halle, omgeven door het landelijke Vlaams-Brabant maar toch dichtbij grote steden zoals Brussel, Gent en Leuven.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 115 artsen, en 350 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.

Om ons team van 2 geriaters te versterken kijken wij uit naar een

GERIATER of ALGEMEEN INTERNIST m/v

in de associatie geriatrie
Dr. Sophie Lambrecht, K.U.L., medisch diensthoofd geriatrie
Dr. Ilse Verhaeverbeke, V.U.B., medisch diensthoofd palliatieve zorg 

Wij willen ons team (2x0,8FTE) uitbreiden voor de verdere uitbouw van het volledig zorgprogramma geriatrie, bestaande uit 2 G diensten (26 + 24 bedden), groeiend G dagziekenhuis (+ geheugen- en valkliniek, diagnose, therapie, G multidisciplinaire revalidatie), G interne liaison (+ start ortho-geriatrie), met elk hun gemotiveerd multidisciplinair team. Alsook door de groeiende intense activiteit op de palliatieve eenheid en de samenwerking met het palliatief zorgteam is een uitbreiding van ons team met een geriater of internist nodig.

Functieomschrijving:

  • Wij zoeken een enthousiaste collega voor wie een prettige samenwerking in multidisciplinair teamverband belangrijk is met aandacht voor een kwaliteitsvolle zorg en voor een goede en duidelijke communicatie.
  • U bent mee verantwoordelijk voor de gehospitaliseerde patiënten zowel op G-diensten (50 bedden) als op de Palliatieve eenheid (6 bedden) en het geriatrisch dagziekenhuis.
  • Ook neemt u deel aan de liaison geriatrie van het ziekenhuis.
  • Naast geriatrie wilt u mee participeren aan diverse ziekenhuisactiviteiten, zowel medisch als in het accreditatiegebeuren om de G- en Sp-PE verder uit te bouwen en hoogstaande zorg aan te bieden.
  • Wij bieden u een professionele werkomgeving in een goede sfeer waar patiënt- en medewerkerstevredenheid een centrale rol innemen.

Ook geïnteresseerde huisartsen in opleiding kunnen informatie inwinnen voor tijdelijke specialisatie.

Voor meer informatie mbt deze functie kan u contact opnemen met, 

Kandidaturen met CV worden, voor 9 november 2018, gericht aan:
Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. B. Van Butsele, Voorzitter Medische Raad.


Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u expliciet dat u het beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens hebt gelezen en stemt u ermee in dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de daarin gedefinieerde beginselen en procedures. - Meer weten?

Bezorg ons langs deze weg uw kandidatuur met CV 
of per post naar AZ Sint-Maria vzw, t.a.v. Algemene Directie - Ziekenhuislaan 100 - 1500 Halle.