02 363 12 11

Vacature arts specialist endocrinologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle (België) met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 344 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.  Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst endocrinologie.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een

ENDOCRINOLOOG  m/v

De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst in nauwe samenwerking met de dienst endocrinologie van UZ Brussel. Het gewenst activiteitsniveau is een full-time maar dit is steeds bespreekbaar met de dienst.

De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen.

Wij bieden:

  • Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met UZ Brussel
  • Een gemotiveerd, enthousiast en mooi uitgebouwd verplegend diabetesteam
  • Samenwerking in associatie op een niet-concurrentiële zelfstandige of bediende basis
  • Hospitalisatie en wachtdiensten zijn niet vereist

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. B. Van Butsele, Voorzitter Medische Raad.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?