02 363 12 11

Vacature arts specialist cardiologie

Het AZ Sint-Maria is een modern, sterk dynamisch regionaal ziekenhuis binnen de zorgregio Halle met een belangrijk hinterland waar de patiënten en hun zorgverleners centraal staan. Wij wensen  een kwalitatieve, veilige en excellente brede basiszorg aan te bieden met een uitstekende service in nauwe samenwerking met onze zorgpartners. Deze excellente zorg bieden wij aan in een warm, persoonlijk en toegankelijk ziekenhuis.

Het is een mooi vernieuwd perifeer ziekenhuis met 850 werknemers, ruim 119 artsen, en 344 erkende bedden, een gespecialiseerde spoeddienst met MUG, en naast de acute D en C diensten, psychiatrie, pediatrie, materniteit ook Sp diensten: locomotorisch, cardiopulmonair, psychogeriatrie en palliatieve zorgen. Daarnaast heeft het ziekenhuis ook nog een groot chirurgisch, internistisch en geriatrisch dagziekenhuis.  Om deze visie dagelijks uit de dragen hebben wij nood aan uitbreiding van onze dienst cardiologie.

Om ons team uit te breiden is de associatie cardiologie op zoek naar een

voltijds ALGEMEEN CARDIOLOOG m/v

Beschrijving van de dienst:

  • De dienst cardiologie bestaat op dit moment uit 3 voltijds cardiologen verenigd in de associatie cardiologie Halle met daarnaast nog een tweetal deeltijds cardiologen die consultaties (poli) mee ondersteunen.
  • Eénmaal in de twee weken komt er een cardiochirurg vanuit UZ Brussel een dagdeel consultaties doen.

Wij zoeken volgend profiel:

  • Wij zoeken een enthousiaste allround cardioloog om toe te treden tot de associatie. Er wordt ruimte geboden om een subspecialisme aan te leren dan wel verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Kandidaturen met CV worden gericht aan:

Prof. Dr. P. Broos, Voorzitter Raad van Bestuur,
Dhr. A. Kerkhofs, Algemeen Directeur,
Dr. E. Haest, Medisch Directeur,
Dr. B. Van Butsele, Voorzitter Medische Raad.Door verzending van uw kandidatuur, verklaart u zich expliciet akkoord dat het Algemeen Ziekenhuis SINT-MARIA HALLE uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de beoogde doeleinden. - Meer weten?