02 363 12 11

Jobstudent

Momenteel leggen we de laatste hand aan de verwerking en inplanning van de sollicitaties voor studentenjobs. 

Kom jij in aanmerking (*) voor een vakantiejob binnen verpleging of verzorging, neem dan telefonisch contact op met Inge Lauwers op het nummer 02 363 61 40, of via mail naar i.lauwers@sintmaria.be. 
Ook indien je geen volledige maand kan werken, kunnen we jou wellicht inschakelen in de planning. 

(*) hulp in de verpleging: studenten die ten minste het 1ste jaar verpleegkunde hebben afgerond of het diploma als zorgkundige behaalden


De planning en toekenning van de vakantiejobs buiten de verpleging is op dit ogenblik reeds opgemaakt. Als jij je kandidaat stelde, kreeg je intussen feedback.
Kandidaturen die voor deze functies nu nog binnenkomen zullen geregistreerd worden en we zullen jou contacteren indien er toch nog een vakantiejob ingevuld moet worden waarvoor jij in aanmerking komt.

Hou alvast in je achterhoofd dat je, om in aanmeking te komen om volgend jaar vakantiejob te doen in ons ziekenhuis, je kandidatuur kan indienen vanaf januari 2019. Tegen dan zal je op deze webpagina de nodige info terug te vinden zijn.

Wij wensen jou alvast veel succes met de examens.


Wetgeving

Je komt in aanmerking voor een studentenjob in ons ziekenhuis vanaf het jaar waarin je 16 wordt.

Als student mag je jaarlijks 475 uur werken. Werk je met een studentenovereenkomst en je blijft binnen je contingent van 475 uur per jaar, dan ben je aan de sociale zekerheid alleen een solidariteitsbijdrage verschuldigd.

Meer informatie kan je terugvinden op:

Bestanden